[intro]
Noorloos Specialist Equipment

Militaire wandelsokkenBeste klant,wij krijgen enorm veel klanten over de vloer met voetproblemen. De problemen zijn meestal extreme blaarvorming, scheenbeenklachten , pijnlijke drukpunten, slechte pasvorm etc. Dit wordt nagenoeg altijd veroorzaakt door de combinatie van slechte sokken, slechte ondersteuning en slechte pasvorm van de huidige defensie sokken en schoenen.Wij zijn al jarenlang toonaangevend in het aanbieden en leveren van maatwerkoplossingen voor militairen en agenten van diverse eenheden.Om bij de sokken te beginnen , deze dienen uiteraard de juiste maat te hebben en van het juiste materiaal te worden gemaakt.Inmiddels hebben wij de lijn van Bamboe/Merino sokken verder uitgebreid. Al deze sokken worden geleverd in unieke single-sizes , oftewel iedere schoenmaat heeft zijn eigen passende sok.  Waarom zou u sokken van maat 43-46 aantrekken als u een maat 43 heeft?  Dan heeft u altijd te grote sokken aan !Het is belangrijk dat de sokken passen bij de activiteit. de sokken dienen daarom de juiste hoeveelheid demping te bieden, wrijving te reduceren en zoveel mogelijk vocht(zweet) te kunnen opnemen.Bamboe is een bijzonder materiaal dat we in al deze sokken gebruiken, want het neemt namelijk 6x zoveel vocht op als wol of katoen.De speciaal voor ons gemaakte NL serie militaire sokken van Uphillsports bevatten een perfecte mix van Bamboe en Merino Wol.

NL Recon Sock B
lack 


Nieuw in de collectie !! een dunne sok met een goed dempend voetbed voor lichte alledaagse werkzaamheden.Klik op de afbeelding voor meer info of om te bestellen.

NL Operator Sock Kuithoogte


Vernieuwd !! De inmiddels bekende en bewezen militaire wandelsok voor de langere en zware tochten.Klik op de afbeelding voor meer info of om te bestellen.

NL Operator Sock Kniehoogte Medium


De beste militaire wandelsok, verkrijgbaar in 2 onderbeenlengtes , Medium en LongKlik op de afbeelding voor meer info of om te bestellen.

NL Operator Sock Kniehoogte Long


de lange versie voor mensen met lange onderbenen.


Deze sokken hebben net als alle andere sokken in de NL-serie van Uphillsports een perfecte pasvorm door gebruik te maken van elasticiteit op precies de juiste plaatsen in de sok.


Klik op de afbeelding voor meer info of om te bestellen.Met vriendelijke groeten

Noorloos Specialist Equipment BV
Belgiƫstraat 12a
5171 PN Kaatsheuvel
Nederland

tel +31 (0)416 282451
fax +31 (0)416 355372

Email sales@noorloos-se.com
Website http://www.noorloos-se.com