[intro]
Noorloos Specialist Equipment

Snugpak jassen


Beste klant,


De winter is in aantocht en de meeste van u zijn de voorbereidingen alvast hiervoor aan het treffen.  vergeet dan ook niet om uw nieuwe winterjas te bestellen.


De meeste mensen zijn al bekend met de traditionele Sleeka Jackets van Snugpak, maar vandaag willen we graag de Snugpak SJ range laten zien. Dit zijn comfortabele isolatiejassen , zoals u gewend bent van Snugpak, maar met een modern design. 


De jassen zijn verkrijgbaar voor diverse temperaturen en in diverse kleuren.Snugpak SJ3 JacketComfort 0 graden, Extreme -5 gradenVerkrijgbaar in diverse kleuren & maten.Klik op de foto voor meer info of om te bestellen.Snugpak SJ6 JacketComfort -5 graden, Extreme -10 gradenVerkrijgbaar in diverse kleuren & maten.Klik op de foto voor meer info of om te bestellen.Snugpak SJ9 JacketComfort -10 graden, Extreme -15 gradenVerkrijgbaar in diverse kleuren & maten.
Klik op de foto voor meer info of om te bestellen.Snugpak SJ12 JacketComfort -15 graden, Extreme -20 graden


Nu ook leverbaar in de kleuren Multicam & Olive/White Verkrijgbaar in diverse kleuren & maten.Klik op de foto voor meer info of om te bestellen.Met vriendelijke groeten

Noorloos Specialist Equipment BV
Belgiƫstraat 12a
5171 PN Kaatsheuvel
Nederland

tel +31 (0)416 282451
fax +31 (0)416 355372

Email sales@noorloos-se.com
Website http://www.noorloos-se.com